Translate

luni, 18 decembrie 2017

CURS DE FORMARE PROFESIONALĂ PENTRU PROFESORII BUZOIENI ȘI VRÂNCENI

Societatea Biblică Interconfesională din România, în colaborare cu Societatea Biblică Americană și Proreligo Buzău, au fost colaboratorii noștri pentru organizarea unui curs de formare pentru profesori și nu numai, în perioada 17-19 noiembrie 2017, la Seminarul Teologic Ortodox din Buzău, iar săptămâna următoare, între 24-26 noiembrie 2017, la Colegiul Național „Al. I. Cuza” din Focșani.
VINDECAREA TRAUMEI
Tematica acestei sesiuni de formare, cu trei etape de desfășurare, aduce împreună principii ale psihoterapiei moderne şi perspective biblice, în scopul restructurării şi dobândirii unui echilibru interior. Utilizarea acestui model interdisciplinar este testat şi aprobat clinic şi ajută formatorii să susţină procesul de vindecare al oamenilor care trec prin experienţe traumatizante. Acest model se poate aplica atât individual cât şi în grupuri de vindecare/suport si se bazeaza pe învățarea participativă.
Cursul s-a bucurat de un viu interes din partea participanților, și de aprecierea unanimă privind calitatea deosebită a conținuturilor predate de către formatorii de înaltă ținută profesională și morală, motiv pentru care a fost solicitată organizarea unei a doua serii, pentru profesorii din județul Buzău. 


                                              Pr. prof. Cristian Marius Dima
                                                        Consilier eparhial 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu