Translate

joi, 6 iulie 2017

ATELIERE DE EDUCAȚIE NON-FORMALĂ LA CENTRUL SOCIAL-PASTORAL „SF. CRUCE” - MĂNĂSTIREA CARAIMAN


   Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul al Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei organizează gratuit, pentru un număr de 30 de tineri buzoieni și vrânceni dornici de cunoaștere, implicare și dăruireateliere de educație non-formală la Centrul social-pastoral „Sf. Cruce” de la Bușteni, în perioada 10-16 iulie 2017

   Astfel, 6 lideri de tineret, participanți la cursurile de formare din proiectul „Tradiție și noutate”, organizat în anul 2016 de către Patriarhia Română, se reunesc „pe-un picior de plai”, sub Crucea de la Caraiman, pentru a împărtăși cunoștințe, pentru a dezbate și reflecta asupra formării tinerilor în acord cu valorile autentice ale Bisericii Ortodoxe.
   Pentru a putea face față provocărilor cotidiene, pentru a se putea forma, identifica și dezvolta, tinerii au nevoie de comunicare și comuniune, de implicare și încredere. Mănăstirea Caraiman reprezintă o agora creștină, sursă de reală inspirație pentru cei dispuși să învețe, reunind idei, idealuri, mărturisiri, menite să inspire și să ofere exemple demne de urmat.

                                                                     Raluca Trocaru
                                                                 Inspector de specialitate
                                                                 
   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu