Translate

joi, 30 iunie 2016

SELECȚIE TINERI PARTICIPANȚI ÎN TABERELE „TRADIȚIE ȘI NOUTATE”, IULIE-AUGUST 2016

Patriarhia Română a inițiat un program de tabere, Tradiție și noutate, prin care se vizează formarea tinerilor în acord cu valorile autentice ale Bisericii, respectiv, crearea, la nivel național, a unei rețele de tineri care să poată fi implicați ulterior în coordonarea activităților cu tineretul și a celor de voluntariat, în eparhiile din care provin.

În acest sens, deschidem selecția celor 6 participanți (3 fete și 3 băieți) din Eparhia noastră, la câte una din cele 6 tabere organizate, de către cele 6 Mitropolii din România, în lunile iulie-august - majoritatea va fi în perioada 15-21 august sau 22-28 august - care vor fi recrutați după următoarele criterii:
1. Vârsta: 18-23 ani, la momentul aplicării pentru tabără;
2. Să fie absolvent de liceu, de preferat student (cursuri de licență) sau să fi finalizat studiile universitare în anul în curs;
3. Să participe la slujbele Bisericii și, în mod activ, la proiectele educațional-catehetice.

Dosarul de candidatură trebuie să conțină:
1. CV, format Europass
2. Scrisoare de intenție
3. Recomandare de la duhovnic (în care să fie descrisă și starea materială a familiei din care provine -  pentru cazurile sociale)
4. Pentru studenți: adeverința de la facultate cu media anului precedent de studii;
5. Pentru șefii de promoție: recomandare din parte a decanului, care să ateste acest statut.

Doritorii vor trimite documentele solicitate, scanat, la adresa de e-mail: educatiearhbzvn@gmail.com, până la data de 22 iulie 2016, orele 12:00.

În data de 30 iunie 2016, am fost anunțați că pentru locul din tabăra organizată de Mitropolia Ardealului, la Mănăstirea Brâncoveanu, de la Sâmbăta de Sus, jud. Brașov, care se va desfășura în perioada 11-16 iulie 2016, dosarul de aplicație se trimite pe e-mailul nostru până la data de 5 iulie 2016, orele 12:00, iar, în urma selecției, să trimitem numele participantului/participantei, în ziua următoare.

În data de 1 iulie 2016, am fost anunțați că din cauza unor schimbări survenite în programul Centrului Social-Pastoral „Sfânta Cruce”, tabăra Mănăstirii Caraiman, a Mitropoliei  Munteniei și Dobrogei se va desfășura în perioada 24-29 iulie 2016.

Tabăra organizată de Mitropolia Banatului se va desfășura la Mănăstirea Timișeni-Șag, jud. Timiș, în perioada 15-21 august 2016, iar cea organizată de Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului se va desfășura la Mănăstirea Parva, jud. Bistrița Năsăud, în perioada 22-28 august 2016.

Vă așteptăm, cu atât mai mult cu cât deplasarea și formarea este gratuită!

                                                                                      Pr. prof. Cristian Marius Dima
                                                                                                 Consilier eparhial

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu